top of page
49319466_297003880954876_806544108425733

Toelichting low budget-prijzen voor workshops en individuele consulten

Lieve lezer,

Misschien is het fijn voor iedereen als we nog een beetje duidelijkheid geven over het hoe en waarom met betrekking tot de workshops en de individuele consulten. In 2018 ontstond daar nog wat onduidelijkheid in, en leerden we van de ongemakjes die hier en daar ontstonden.

Ons streven is om gelijkheid te creëeren. We zijn allemaal gelijk aan elkaar en ieder mens heeft zijn eigen specifieke gave waarmee hij in het leven gezet is. Deze mooie eigenschappen willen we verenigen in een festival wat voor iedereen toegankelijk is. Een festival van delen, kennismaken met verschillende activiteiten, elkaar versterken en vooral vieren dat we één zijn met ons allen.

 

Hier hebben we elkaar in nodig en we hopen dat iedereen daarmee de essentie begrijpt of leert begrijpen.

 

De bedoeling is dat als we een workshop aanbieden, de bezoeker de mogelijkheid heeft om daar voor € 5,- kennis mee te laten maken.

Dit geldt ook voor de kennismakingsconsulten. We hebben daarvoor een bedrag van € 5,- gekozen zodat iedereen van wat onderdelen kan genieten die aanwezig zijn. Een lowbudgetprijs voor een festival met geen winstoogmerk. Voor een volledig consult of workshop maak je dan een prijsafspraak.

We vragen dan ook aan iedereen die grondwaarde te respecteren ten opzichte van de bezoekers maar ook zeker tegenover de medeworkshopgevers en degene die consulten of readings geven. Waarom ervaren we dat zo? Alles bestaat uit energie en een gezamelijke draagkracht in gelijkheid, geeft een hele sterke energieoverdracht. We voelen ons verbonden, gesteund en gerespecteert.

En dat, is de spirit van Chapat. ♥♥♥

 

De afspraken hiervoor zijn:

5 euro per persoon voor een workshop

5 euro voor een kennismakingsconsult, een korte reading, of kennismakingsmassage.

Ee vrije gift is ook een mogelijkheid, dat is ook een mooie insteek, dan bepaald de bezoeker zelf wat hij wil doneren.

 

Wil je een persoonlijk uitgebreider consult dan kan je daar een prijsafspraak met desbetreffende over maken. Dit geldt ook voor massages. Maar vooralsnog willen we graag dat de bezoekers jouw kracht leren kennen in een kennismakingsprijs.

 

Samen zijn we meer......

 

Liefs,

Het Chapat kernteam

bottom of page