top of page
49319466_297003880954876_806544108425733

Chapat Sjamanistisch Festival

Het Chapat Sjamanistisch Festival is nog steeds een low budget en non-profit festival voor jong én oud. Ons verlangen blijft om “samen” een festival neer te zetten waarin we elkaars liefde en licht versterken door er voor elkaar te ZIJN. Dit kan door je eigen passie te delen door middel van een workshop, persoonlijke sessie of met een marktkraam maar zeker kun je liefde en licht versterken door je aan te melden als vrijwilliger of dat je een taak op je neemt in de voorbereiding naar het festival toe.

 

Voor ons als organisatie is het zeker noodzakelijk dat we mensen hebben die dezelfde visie nastreven,

welke in het kort samengevat als volgt is:

“SAMEN STERK IN LIEFDE EN LICHT EN GEWOON KUNNEN ZIJN ALS INDIVIDU”

 

We blijven zo min mogelijk regels handhaven maar de ervaring leert ons dat er toch kaders moeten worden gesteld om chaos en “loopjes nemen ”te voorkomen. Voel je de roep om je voor de volle 100% aan het festival te verbinden? Laat het ons dan weten zodat we Samen bouwen aan weer een stevig en bezield Chapat Sjamanistisch Festival.

 

Zo kunnen we dan ook deze keer een kei gezellig festival creëren waar we met zijn allen samen het leven vieren met akoestische muziek - workshops, lezingen, marktkraampjes, persoonlijke sessies. Samen zijn rond het Heilig vuur, wat zijn transformerende functie zal dragen en het Heilig water, wat haar absorberende functie zal dragen.

 

Het “podium” waar we in 2018 mee gestart zijn willen we graag handhaven maar hopen wel dat er meer belangstellenden zijn om hun passie in akoestische muziek zang, dans, voordracht te presenteren. Ook erg leuk voor de workshopgevers om zich buiten hun verblijf te presenteren. Dus mocht je hiervoor interesse hebben laat het ons ook even weten.

 

Een Hartelijke Festivalgroet.

namens het Kernteam
Peter Rijken,

Chantal & Patty

bottom of page