top of page
49319466_297003880954876_806544108425733

Aanbod workshops en individuele consulten 

Hieronder volgt, in willekeurige volgorde, het aanbod wat betreft workshops en individuele consulten. De teksten zijn aangeleverd door de aanbieders zelf.

Paul & Rosa - Hand of nature

paul drumcirkel.jpg
indian time tent hand of nature.jpg

Wij zijn Paul en Rosette, beide reiki masters - waarbij Paul ook nog Karuna, Kundalini en Munay Ki beheerst, wat onze behandelingen extra krachtig maakt. Wij behandelen onze klanten met liefde eerbied en respect, en dat voel je ook. We kunnen jullie de nodige rust geven, een leeg hoofd, de lasten op je schouders verminderen of ook dé nodige energie en handvaten geven om verder te kunnen in het leven.

Dus, zit je niet goed in je vel en kan je wat universele levensenergie gebruiken, wees welkom!

 

We kunnen ook een klankhealing geven, dit met de drum en/of andere instrumenten.

 

En weet je even niet waar je staat in het leven : Paul kan een apart consult geven, zodat je weet wat te ondernemen om vooruit te raken.

Marek - Holistic Movement Motivation

Marek.jpg

Tarot consulten, Gong bad

Mijn naam is Marek. De hele weekend sta ik voor je klaar met Tarot consulten voor dieper inzicht in je leven of een Gong bad om te ontspannen. Introductiesessie tarot of gongbad tegen een kleine vergoeding of een langere sessie prijs in overleg.

Carole Mussche - Beeld-element

Carola Mussche.jpg
Carola Mussche1.jpg
Carola Mussche2.jpg

“Wijsheid  begint  in verwondering” 

Mijn naam is Carola Mussche. Het is het derde jaar op een rij dat ik op het Chapat festival zal zijn. 

Als ‘spelende vrouw’ en vaktherapeute verbind ik mijn creativiteit met de energie en materie van moeder natuur; leem, botten en huiden van dieren, vogelveren, boomtakken, schors en schelpen.  

Sommigen van de krachtvoorwerpen die ik heb gemaakt, mogen op Chapat naar een nieuwe hoeder.  Wellicht wil jij graag ervaren hoe het is om zelf een sjamanistisch voorwerp te maken?  

Op zaterdagmiddag verzorg ik een workshop: ‘Medicine doll’ maken. Op de andere dagen heb ik een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor een persoonlijk Maya-Tzolkin-consult. 

 

Workshop: “Create your own Medicine doll”  

Op Zaterdagmiddag tussen 14:00-16:00 uur verzorg ik op het veld een creatieve workshop: ‘Medicine doll’ (medicijnpopje) maken. Iedereen tussen 10 en 80 jaar is welkom.  

Medicijnpoppen zijn handgemaakte krachtvoorwerpen met een bepaalde bezieling en energie.  

Ze hebben een beschermende functie en zijn in de basis gemaakt van natuurlijke materialen.  

Takken, huiden, dierenbotten, stenen, boomschors, leem, bladeren, veren, schapenwol, of schelpen. 

De kosten voor deze workshop zijn E10,- per persoon.   

 

 

Maya Horoscoop

 Een Tzolkin consult geeft inzichten over jouw energetische imprint en toont de routekaart van jouw levenspad.  

De Tzolkin is de kosmische en heilige kalender van de oude Maya’s uit Mexico. Even oud als de piramides. 

Voor  E 5,- bereken ik aan de hand van jouw geboortedatum jouw unieke plek op het levenswiel.  (20 minuten)  

Jan Balk - Moeder Aarde

jjpbalk©.jpg

Ik ben Jan Balk en ik sta op het festival met mijn Magische Merlijn staffen.

Elke staf welke ik maak heeft een eigen identiteit met een eigen specifieke werking en hebben de power om een persoon te ondersteunen in zijn/haar persoonlijke bewustwordings proces.

 

Wat kan je met een Healing wand/ Krachtstok, Energie staf:

• ze faciliteert in je bewustwordingsproces

• bij mediteren kan ze je inzichten geven

• ze helpt om blokkades op te heffen of om inzicht in deze te verkrijgen

• ze zet je in je kracht

• ze is energie verhogend

• ze ondersteunt je om verbinding te krijgen met je “I Am”

• ze helpt je te verbinden met de Natuur energieën

• ze werkt helend bij lichamelijke of geestelijke klachten

• ze werkt op zowel stoffelijk als fijnstoffelijk niveau

• ze laten je aarden

 

Kortom het zijn bijzondere liefdevolle stukjes Moeder natuur die ons kunnen helpen op onze persoonlijke levenspad.

Jan / Moeder Aarde www.moederaarde.nu

Roelfke Pos

Roelfke.jpg

Hoi, Ik ben  Roelfke Pos.

Mijn aanbod op het Chapat festival is gericht op het zelfherstellend vermogen.

Ik werk met de Kabbalah (levensboom), deze heeft een aantal licht/informatie punten waarmee je de mogelijkheid krijgt om zelf verbinding te maken met jouw oorspronkelijke ziels/lichtkwaliteiten. Dit proces wordt ondersteund  met de healingarts light remedy.

Rob & Lya

Rob1.jpg
Lydia1.jpg

Energetisch genezer Rob Stuurman

"Middels energetische behandeling breng ik lichaam en geest met elkaar in balans. Hiervoor worden alle chakra's aan de voor- en achterkant geopend om de chakra's van stuit tot kruin met elkaar te verbinden. Ook kunnen de chakra's 8 tot en met 12 boven het hoofd geopend worden voor een sterkere connectie met het spirituele gedeelte. Daarnaast zet ik quantum touch in om een pijngebied te helen en gewrichten recht te zetten."

Reikie Master Lya Fondse - Stuurman

" Energie is overal om ons heen en Reiki is in iedereen aanwezig. Als ik een reiki behandeling geef, wordt dat als ontspannend ervaren. Het is een universele liefdes energie die ik door mag geven. Naast Reiki heb ik in de loop der jaren ook geleerd power steering, acces bars en deepcell healing te kunnen bieden." 

Sandra & Peter

graas.jpg
graas1.jpg

Het aanbod is indiase kleding, yoga matten, yoga tassen, olijfzepen, armbanden, kettingen, boedha beeldjes enz.

 

Groeten van Sandra en Peter

De aardewinkel

aardewinkel.jpg

De Aardewinkel vind je op Festivals, Fairs en Evenementen. Je vind ons dan op de Markt of in een kampement. Het grootste deel van het assortiment uit de webwinkel nemen we dan mee. Kruiden & specerijen (vaak biologisch), (biologische) etherische olie, wierook en natuurlijk de edelstenen en de Amulet & Symboolsieraden.

Wil je vast even kijken in de winkel? Ga dan naar www.deaardewinkel.nl

Dirna Michael - De stroming

Dirna.jpg

Hallo ik heet Dirna, ik ben het hele weekend bij Chapat, waar ik korte bodypuls geef op mijn massagetafel, hierbij hou je je kleding aan en wordt gedurende 15 minuten heerlijk gepulst of gewiegd zodat je je lichaam weer opnieuw zult voelen stromen. Als je wilt kun je ook langere Integratieve Massages bij me boeken. Hierbij gebruik ik pulsen/intuïtieve en polariteit massage, steeds aangepast op jouw lichaam en in het moment. www.dirnamichael.nl of www.destroming.com

Tot Chapat ,welkom Dirna

Yaomi - Het Element Principe!

yaomi.jpg

Ik ben Yaomi, een brug tussen oost en west. Met mijn wetenschappelijke achtergrond en roots in China verbind ik oosterse wijsheid met westerse inzichten. 

Ervaar de harmonie van soundhealing en psychologie, en ontdek jouw innerlijke balans.

Ontdek de kracht van het vinden van jouw Qi. http://yaocoaching.com 

Start jouw reis naar welzijn.

Abi en Brigitte - Innerlijf

Abi.png

In contact zijn met de spiritwereld is een diep transformerend pad. De diepe liefde die vrijkomt is voor veel mensen helend en verbindend. Tijdens het chapatfestival zal ik samen met Brigitte de Smet healingen geven die we hebben geleerd vanuit het oeroude Siberisch sjamanisme en dat heel goed toe te passen is in deze nieuwe tijd. Een korte sessie van 20 minuten voor het basisbedrag van maar 5 euro. Hierbij is het doel om je te helpen om met alles wat je bent, volledig aanwezig te kunnen zijn in het hier en nu. Voor een langere en meer persoonlijk consult is de prijs 31 euro.

 

Wat is er mogelijk?

Tijdens healing is er heel veel mogelijk en we weten het nooit helemaal van te voren.

Dit komt omdat we in samenwerking zijn met onze helpers en wat er achter de healingvraag schuil gaat. Toch kan ik iets zeggen over wat er mogelijk kan zijn:

 

- Energetisch opruimen en verwijderen wat niet van jou is, of je niet langer dient.

- Transformeren van energie zodat je op een andere wijze je pad kan volgen.

- Verloren energie terughalen waarbij het voor komt dat verloren zielendelen terug komen.

- Contact met de voorouders, hun liefde en wijsheid die meekomt.

- Aanvullen van energie en thuis komen bij jezelf.

 

 

Mijn praktijk heet Innerlijf, omdat ik graag zie dat mensen lekker in hun lichaam aanwezig kunnen zijn, in het hier en nu, volledig thuis kunnen komen bij jezelf. Want zo is mijn overtuiging; Wie fijn bij zichzelf kan zijn, kan zijn volledige potentieel in harmonie leven met alles wat leeft.

 

Zowel Brigitte als ikzelf hebben een uitgebreide en jarenlange ervaring met het geven van healingen. Samen vullen we elkaar mooi aan. Voel je welkom om te komen snuffelen, te vragen en binnen te stappen in onze yurt-tent!

 

Hartegroet van Abi Zilverbeek en Brigitte de Smet

Jeanne - Heel Helder

Jeanne heel helder.jpg

Workshop Vallei-orgasme: Welkom bij de Bron.

Mijn naam is Jeanne. Vallei-orgasme is de kennis van oude mysteriescholen. Het doel is het creëren van een seksueel veiligere wereld. Ik hoop het te verspreiden en heel veel mensen op de wereld te inspireren om het te inktvlekken. Zodat we automatisch veiliger zijn voor onszelf en voor elkaar. Vallei-orgasme is een krachtige, kwetsbare en zachte manier om jezelf te helen. Vallei-orgasme is een belangrijk onderdeel van transformatieseksualiteit. Het gaat niet zozeer over seks als wel over de seksuele energie. Goed getransmuteerde seksuele energie is helende en vitale levensenergie. Met deze energie kunnen wij mensen ons eigen “medicijn” creëren. Dit houdt je immuunsysteem gezond en helpt je gezond te blijven tot op hoge leeftijd (100 jaar). Je krijgt je eigen seksualiteit goed op orde. Deze cursus is een mono cultivatie, en doe je met jezelf, je bemint jezelf en transformeert de energie die vrijkomt. Dit geeft je meer energie en je heelt jezelf. Bij voortzetting van de technieken word je wijzer. De seks met je partner wordt beter en het maakt je een fijne partner. Deze workshop laat je deze energie zelf ervaren. Ik leg uit hoe je de energie door je lichaam kunt circuleren, met een kort moment om dieper in jezelf te kunnen voelen. Daarna zijn er enkele ondersteunde oefeningen.

In Licht en Liefde

Romanie - Wolftaenzerin

Romanie.jpg

Welkom tijdens deze betoverende Chapat dagen! Ik nodig jullie uit om de magie van mijn stem en drum te ervaren. Chanten, de kunst van klanken zonder woorden, opent de deuren naar gevoelens die voorbij ons denken reiken. Terwijl woorden soms muren bouwen, vindt klank moeiteloos zijn weg naar waar het ontvangen mag worden.

 

Mijn naam is Romanie, en mijn unieke stem raakt de ziel, begeleidt je intuïtief naar de natuur, geesten, en je eigen essentie. Als Uummatigissoq, een spirituele naam geschonken door Sjamaan Angaangaq, breng ik klanken die harten tot leven wekken in eenieder die ik aanraak.

 

De komende dagen bied ik workshops aan om dichter bij jezelf te komen via drummeditatie en chanten. Ontdek je eigen stem en laat ons samen jouw innerlijke klanken verkennen, zonder de noodzaak van een nachtegaal stem. Daarnaast sta ik open voor persoonlijke healings op afspraak, een reis die ongeveer een uur duurt.

 

Je kunt me vinden in de "grote" tent op verschillende momenten. Als je nieuwsgierig bent naar meer over mij en mijn werk, nodig ik je uit om mijn website te bezoeken: www.wolftaenzerin.com

 

Wanneer mijn klanken resoneren met jouw hart, hoop ik je te ontmoeten en samen te ontdekken hoe ik je mag ondersteunen op jouw unieke reis. Laat de betovering beginnen!

Laura & Victor

image1.jpeg

Vanaf 2018 voel ik me al verbonden met Chapat!

2019 stond ik er als Reiki Master en Shiatsu Masseur

2 jaar geleden was ik 1 van de Vuurmannen, en mocht ik samen met mijn dochter als vrijwilliger aanwezig zijn.

Vorig jaar besloot ik juist graag meer voor een ander te betekenen, en sta ik weer op het evenemententerrein.

Heb niet stilgezeten, en ben een opleiding Chinli Tuina gaan volgen.

Hierin heb ik verschillende technieken geleerd uit de Oosterse geneeskunde;

Chinli massage is een diepgaande lichaamsmassage met werking op de meridianen. Met deze massage los ik oorzaken en blokkades op, maar ook heel fijn voor de ontspanning.

Daarbij kan ik ook gebruik maken van Shiatsu, cupping, guasha(schrapen van de huid), Reiki en Moxa.

Tijdens healings/ontspanning zet ik desgewenst ook mijn Shamanendrum en edelstenen in.

Ik probeer mijn behandeling zoveel mogelijk af te stemmen waar behoefte aan is.

Ik sta te popelen om je te ontmoeten,een praatje met je te maken en evt iets voor je betekenen.

Mijn dochter heeft een kraampje met allerlei eigengemaakte spulletjes.

 

Met vriendelijke groet Victor en Laura

Fred, Ireen & Elliot - Natuurlijk in Balans

ireen.png

Fred en Ireen Wetzels fleuren het 8e Chapat festival op met hun gezelligheid vanuit camper Elliot.

Kom tijdens Chapat een kijkje nemen en wie weet vind jij datgene wat je kunt gebruiken voor jezelf of voor een ander.
Producten voor je gezondheid, sjamanistische spullen,  inzichtkaarten, boeken, edelstenen, sieraden, cadeautjes.

Wens je een sessie dan ben je bij Ireen in goede handen. Vanuit verschillende disciplines wijst ze je weer een stukje verder op jouw levenspad. We kijken samen wat jij in het NU-moment nodig hebt.

We ont-moeten je graag vanuit het hart,
Fred en Ireen
www.irenologie.nl
Natuurlijk in balans

Cees en Clasien Elenbaas

Cees, drumbouw.jpg
Clasien portret.jpg

Mijn naam is Cees Elenbaas, ik ben sjamaan en drumbouwer, mijn sjamanennaam is Ochtendnevel. Sjamaan zijn is geen keuze, het is mijn roeping om te reizen door de werelden en te werken met energie. Zo is het mijn taak om mensen te healen met behulp van de spirits. Ik maak contact met de spirits door middel van mijn rituele drum en zang.

Healing met sjamanendrum Met mijn rituele drum geef ik consulten voor healing en ontspanning. Door te drummen hernieuw ik de verbinding met je oorsprong. Dit is ontspannend en hierdoor kom je weer helemaal bij jezelf. Kort consult van 30 minuten: €20,-

Consult met moeder Aarde kaarten Het consult met deze kaarten geeft je inzicht over de situatie waar je nu in zit of geeft inzicht in hoe nu verder. Kort consult van 30 minuten: €20,-

Consult onderhoud en reparatie Sjamanendrum Door mijn jarenlange ervaring als drumbouwer merk ik dat mensen regelmatig problemen hebben met hun drum. Kom vrijblijvend even langs, ook als de drum niet door mij gemaakt is, wil ik je graag van dienst zijn met advies of helpen met een kleine reparatie. Kosten: Bijdrage in overleg. Cees Elenbaas Ochtendnevel Info: www.ochtendnevel.nl

 

Clasien: Krachtstok maken Op het festival wil ik u uitnodigen een krachtstok te komen maken. Allereerst om eens lekker uit je hoofd en met je handen bezig te zijn. Heerlijk intuïtief en in het moment aanwezig zijn. Maak de stok met datgene wat voorhanden is en wat je nu aan spreekt. De materialen die aanwezig zijn zijn: takken van verschillende grootte, (dotpaint) verf, veren, kralen, draad, stukjes dierenhuid, schelpen, enz. Je kunt de stok verfraaien met je eigen symbolen of tekeningen. Het eindresultaat is niet belangrijk, wel de intentie waarmee de stok gemaakt wordt, maakt het jouw eigen krachtstok. Door de stok te wijden als hij klaar is, wordt het jouw eigen krachtvoorwerp. Kosten incl. inwijding: €10,- . Ik vind het heerlijk om lekker intuïtief aan de slag te gaan met datgene wat er op dat moment voor handen is. Of het nu schilderen, boetseren of hergebruik is van materialen uit de natuur, lekker tijdloos bezig zijn. Spelen en het kind in je naar boven halen. Quality time, dat wil ik als creatieve coach mensen bieden die bij mij aan tafel schuiven. Ze de ruimte geven hun eigen ding te doen, zonder dat het eindresultaat belangrijk is. Niet hoeven presteren, maar zijn.

Clasien Hundersmarck De Bonte Merel

info: www.debontemerel.nl

Tanja - Art of Tako

IMG_4759.JPG

Natuurlijke voorwerpen, smugdesticks, sieraden, haarversiering/ verlenging, tooien, kinderboekjes met illustraties, gedichten en cd. 

De veren die gebruikt worden komen van eigen dieren, na de rui verzameld gereinigd en gesorteerd.  Vervolgens worden daar verschillende creaties mee gemaakt.

 

Kinderworkshop tooi met veren maken (kleine bijdragen voor de veren)

 

Tevens maak ik kostuums en gebruik die voor dansen (buikdans acrobatiek improvisatie). 

Met dank en creatieve groet,

Tanja

Annet - Transvuurmatie

Annet1.jpg
Annet2.jpg

Mijn naam is Annet van der Linden en met veel liefde verzorg ik Empowerment workshops, (bedrijfs) trainingen en teambuilding op maat.
Daarnaast ben je welkom voor individuele coachingsessies en begeleid ik verschillende sjamanistische ceremonies, zoals de Vuurloop en de Zweethutceremonie.
Ik heb door de jaren heen het beste uit verschillende opleidingen samengevoegd tot krachtige transformatie technieken die breed inzetbaar zijn en die elkaar versterken.
Zodoende kan ik steeds maatwerk leveren in de behoeften van mijn klanten, of het nu om een bedrijfstraining gaat, een themagerichte workshop binnen jouw opleiding/training of tijdens individuele coachingsessies.

 

Het is mijn missie om mensen en organisaties in staat te stellen hun volledig potentieel te benutten om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken.
Ben jij er klaar voor om met je bedrijf of je persoonlijke groei echt next level te gaan? 

Toe aan een powerboost die je nooit meer zult vergeten en die je echt aanzet jouw doelen te bereiken?
Wil je graag traumagericht aan de slag op een manier die je echt helpt ontladen en verwerken? 
Ik neem je graag mee!

Tijdens het Chapat sjamanistisch festival mag ik op Zaterdagavond de Vuurloop  voor jullie verzorgen, iets waar wij met het hele team al enorm naar uitkijken.
Daarnaast heb ik een plek in de cirkel, waar je welkom bent om kennis te maken, en misschien zelfs wel om een pijl te breken of een glasloop te ervaren.
Ik zal hieronder nog wat meer vertellen over wat ik zoal te bieden heb, voor wie nieuwsgierig is geworden. Je kan natuurlijk ook een kijkje nemen op mijn website www.transvuurmatie.nl


Wil jij (misschien) deelnemen aan de Vuurloopceremonie tijdens het festival?
Hier vind je alle informatie; https://www.facebook.com/events/300328969730785

Als je wil deelnemen aan de Vuurloopceremonie is het belangrijk om je hiervoor aan te melden voorafgaand aan het festival door te mailen naar contact@transvuurmatie.nl


Ik kijk er naar uit je tijdens het festival te ont-moeten,
Hartegroet, Annet

In welke behoefte voorzie ik;

Ik leer je hoe je in moeilijke/spannende momenten en bij grote uitdagingen kunt handelen vanuit kracht. (in plaats van te vechten/vluchten/bevriezen)

Ik leer je hoe je angst/onzekerheid kunt gebruiken als kompas naar meer plezier en bezieling in jouw leven.

Ik help jou/ en je hele team bij het vinden, gebruiken en vergroten van je intrinsieke kracht.
Ik leer je beperkende patronen en overtuigingen om te polen naar bronnen van kracht.
Ik leer je leven in het hier en nu, met meer zelfvertrouwen, een heldere visie en genoeg energie om veranderingen door te voeren tbv je eigen welbevinden of dat van jouw bedrijf. 

Ik geef je een onvergetelijke ervaring, een open deur naar het genereren van energie, kracht, zelfvertrouwen, doelgerichtheid, zelfregie, inzicht, ontspanning en heel veel plezier. 

 

Samenwerken met mij is iets voor jou als je; 

meer regie wil nemen over je behoeften/drijfveren, en die wil benutten in werk en privé.

je inzicht in je kwaliteiten (kracht), talenten en motivatie wilt vergroten.

je zelfredzaamheid wil ontwikkelen vanuit zelfvertrouwen.

je krachtig in het leven wil staan

jij met bezieling wil functioneren en presteren.

jij de doelen wil halen die je jezelf hebt gesteld.

jij het geloof in jezelf wil vergroten zonder jezelf te overschatten.

jij wil vertragen, meer in verbinding met jezelf en de natuur wil leven

jij voor eens en altijd wil breken met de angsten/gewoonten die je belemmeren de beste versie van jezelf te leven.

jij meer verbinding wil ervaren met je intuïtie, je passie en de kracht die in je zit

jij wil werken aan het verwerken van trauma op een lichaamsgerichte manier. 

 

Werkvormen;

- Vuurloop ceremonie - Zweethutceremonie

- Glasloopritueel - Pijl breek ritueel
- Spirit counsil - Betonijzer buigen

- Vrouwencirkel - Lichaamsgerichte coaching

- Cacao ceremonie - Rite of the womb ritueel

-Systemisch werk - Ademwerk/ Healing drum

Johan - innerTeacher

Johan1.png

Hoi, ik ben Johan Laforce

 

Ik ben zoals ze dat noemen een ervaringsexpert.

Veel van de dingen die ik mag doen heb ik dan ook geleerd door ze zelf te doorleven.

 

Ik wil jullie graag terzijde staan met mijn disciplines:

- Als Heldervoelend Paragnost kan je een reading krijgen voor je persoonlijke groei.

- Als Personal coach help ik je mee om je ‘uitdagingen’ richting te geven.

- Als HondenLuisteraar krijgt de kennis om het ‘ongewenst’ gedrag van je hond snel aan te passen. Een trainingssessie is mogelijk en vind op het Chapat buiten het terrein plaats.

- Met QuantAuraM™ gaan we je lichamelijke uitdagingen aanpakken. Jouw genezingskrachten (weer) geactiveerd.

 

Uiteraard kunnen we ook gewoon een gesprek van mens-tot-mens hebben.

Dat hoeft dan ook niet meteen probleem gerelateerd te zijn.

 

Wil je meer uitgebreidere informatie wat ik te bieden heb en wie ik ben? Dan zijn onderstaande links belangrijk voor je. www.innerTeacher.nl Kijk ook even hier: www.innerTeacher.nl/Over-mij

 

Graag tot ziens,

 

Johan Laforce

 

Veldhoven, Nederland

Annemarie - Reikie & Stones

reikie and stones.jpeg
reikie and stones1.jpg

Welkom bij Reiki & Stones! Annemarie heeft een Reikipraktijk in Willemstad (NB), ze geeft Reikicursussen en organiseert Reiki Oefenmomenten.
Daarnaast kun je terecht voor Kristalbed Healing uit Brazilie, hetgeen vrij uniek is in Nederland.

Op het Chapat komt ze met haar steun en toeverlaat René. Je vindt ze in hun tent met een breed assortiment spirituele producten zoals edelstenen, kaartendecks, sieraden, wierook, Palo Santo, pendels, fantasy shirts, magnesiumproducten, sjamanendrums, baarmoederoliën, Yoni Steam kruiden, cadeau artikelen en nog veel meer.

Haar quote is HAPPY MIND - HAPPY BODY - HAPPY LIFE!

Kom gerust kennismaken, voel je vrij!
 
Wil je meer info check dan de site reikiandstones.nl.

Anne - Moving Shiatsu

anne shiatsu.jpg
anne shiatse1.jpg

Shiatsu massage therapie  & workshops

 

Mijn naam is Anne en ben het hele weekend op Chapat om Shiatsu massage op stoel en futon te verzorgen.

Elke ochtend geef ik een workshop en bij mijn tent verkoop ik kleine artikellen.

Inmiddels ben ik bijna 14 jaar afgestudeerd en actief werkend  TCM en Shiatsu therapeute, ik werk aan huis en bij bedrijven en sta elk jaar met veel plezier op een aantal evenementen om bij te dragen aan - en te proeven en genieten van de sfeer, vaak is het thuiskomen.

 

Elke ochtend verzorg ik om 10u een uur een driekwartier durende workshop 

Makko-Ho (meridiaan strekkingen) & Do-in (doe het zelf Shiatsu)  voor 5 pp.

 

Introductie sessies Shiatsu zijn tegen een kleine vergoeding, langere sessies in overleg met een redelijke tijd-prijs verhouding.

 

Tot bij Chapat!

Chi Chi - Studio Flow

chichi.jpg

Bij Studio Flow Massages mag je even heerlijk op de tafel komen ontspannen. Sinds 2017 ben ik een gecertificeerd masseur en door de jaren heen ben ik mij blijven verdiepen en trainen in de wondere wereld van massage. Mijn holistische massages zijn flowend waardoor je in een diepe ontspanning raakt terwijl ik ook aandacht geef aan vastzittende spieren en knopen. Door de juiste balans te vinden tussen behandeling en ontspanning, ontstaat er ruimte. In deze ruimte is het mogelijk het hoofd leeg te maken en meer in het lijf te zakken.

Naast holistische massages kan je bij mijn massagetent ook terecht voor warme etherische olie massages, buikmassages en zelfs een droge hamam behandeling.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Bregje - Shava Ritueel

bregje shava1.jpg
Bregje Shava.jpg

Het Svaha vuurritueel is een ritueel om je te verbinden met wat er werkelijk in je geleefd wil worden. Om los te laten wat je niet meer dient, en om je wensen, verlangens en gebeden aan het vuur te geven. Vuur vraagt waarachtige aanwezigheid en brengt je tot de kern. Vuur laat je bijvoorbeeld voelen waar je teveel concessies doet of jezelf nog niet durft te laten zien. Ik ervaar dat de hele natuur meedoet als het Vuur aangaat als het middelpunt van de rituele ruimte; het universum hoort ons.

Aan het begin van het ritueel wordt een mythe verteld. Welke mythe, dat verschilt van ritueel tot ritueel. Vervolgens offeren we samen kruiden en wierook aan het vuur. Daarmee offeren we ook wat ons niet meer dient, en vragen we om steun. Dat doen we in verschillende rondes. Je kunt ook een verlangen of wens of een gebed op een papiertje schrijven en dat aan het vuur geven. Het ritueel gebeurt in een kring rond een vuurschaal. Dat betekent ook dat het ritueel vrij kleinschalig en intiem is. We sluiten af met een deelronde met thee en iets lichts te eten, om weer in het hier en nu te komen.

Het Svaha ritueel zal -afhankelijk van de belangstelling- plaatsvinden op vrijdag, zaterdag en zondag. De bijdrage aan de kosten zijn 5 Euro. Opgave bij Brechtje (brechtje@xs4all) of op het festival.

Ik ben Brechtje Paardekooper (1964), en ik begeleid het Svaha 🔥ritueel. Na er twintig jaar naar toe gegroeid te zijn ben ik begin vorig jaar gewijd tot vuurpriesteres, en ik vind het nog steeds heel bijzonder om zo met een groep mensen rondom het vuur in ritueel te zijn.

Renate - coachpraktijk Onyx

renate onyx.png

Mijn missie is het begeleiden van mensen om meer trouw te zijn aan zichzelf. Ik zet mijn levenservaring, coachkwaliteiten, gaven en intuïtie in, om jou te ondersteunen in dit proces. Te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je daarin tegenhoudt. Ik kan je richtingaanwijzers bieden en ondersteun jou in het proces van transformeren en loslaten van wat je niet langer dient.

Als transformatiecoach in coachpraktijk Onyx bied ik oa regressie- en reincarnatiesessies, innerlijk kindwerk , aandacht voor voorouderlijnen en zet ik sjamanistische healingstechnieken in. Ik werk daarbij op alle lagen van het bestaan. Daarnaast doe ik persoonlijke readingen, bied meditaties en begeleid diverse cirkels. Als je meer wilt weten over mijn aanbod en over mijn achtergrond, dan nodig ik je uit om mijn website www.coachpraktijk-onyx.nl te bezoeken.

Het Chapat-festival spreekt me enorm aan en graag draag ik mijn steentje bij om er wat moois van te maken. Mijn kaarten, drum, tekengerei en stem neem ik mee om in te kunnen zetten! Als kennismaking kun je kiezen uit korte of langere ervaringen:

Een kort individueel coachmoment, met inzet van inspiratiekaarten. Jij brengt een thema in, waar we mee aan de slag gaan. Via de kaarten komen er boodschappen en vragen voor jou door, waardoor jij tot nieuwe inzichten kunt komen. Ik ben erg nuchter, dus wees niet bang voor zweverige toestanden: ik doe niet aan toekomst voorspellen. Mocht je een droom hebben, waar je graag een duiding op ontvangen wilt, dan is dat ook een mogelijkheid.

Een op jou afgestemde drumsessie, waarbij er zielsklanken kunnen doorkomen. Deze lichttaal die door mij heen komt, voelt enerzijds als heel oud, verbonden aan de wisdomkeepers van moeder aarde, maar ook komend vanuit de kosmos, waarbij ik klanken van galactische helpers door mag geven. Dit kunnen activeringscodes, of helende klanken zijn, boodschappen die op een diepe laag inwerken op je systeem. Lichttaal of zielstaal is niet iets wat je met je verstand hoeft te begrijpen, het werkt op onbewuste lagen. Je ontvangt de klanken die op dit moment voor jou bedoeld zijn.

Of je kiest voor een consult waarbij ik op jou afgestemde zielsklanken laat horen en een persoonlijk lichtteken voor je zal maken. De klanken zullen je raken op zielsniveau en je helpen dat los te laten wat niet langer dienend is en te activeren wat nu nodig is. Het lichtteken kun je als reminder meenemen en zal dit proces ondersteunen.

Wellicht bied ik ook Circle of Life – groepscirkels aan: een combi van boodschappen uit kaarten, verbinden en delen met elkaar en tot slot een fijne ontspannende zielsklankenmeditatie met drum en andere instrumenten.

Ik heb er zin in en ont-moet je graag op het festival!

Warme groet, Renate

Alessandra – systemisch hypnotherapeut

Allesandra

Stap in de kracht van het veld van onze voorouders en ontdek de diepgaande wijsheid van (familie)opstellingen op het Chapat festival. Met opstellingen creëren we een heilige ruimte waarin de energieën van de natuur, onze voorouders en spirituele begeleiders samenkomen. Hierdoor kunnen we blokkades, patronen en verborgen dynamieken verkennen en transformeren.

Laat mij je begeleiden tijdens deze dagen met mijn kennis, zachtheid en intuïtie. Ontdek, heel en groei in een veilige en liefdevolle omgeving. Of je nu een persoonlijke vraag hebt, wilt werken aan je familiedynamiek of dieper inzicht wilt verkrijgen in je levenspad.

 

Tijdens het festival nodig ik je uit om deel te nemen aan diverse Vrouwenlijn opstellingen, evenals regelmatige sessies voor groepsopstellingen ter kennismaking. Daarnaast is er de mogelijkheid om een individuele opstelling of een korte hypnose sessie te boeken. Door terug te gaan naar specifieke momenten in het verleden, kunnen onderliggende emoties, overtuigingen en traumatische ervaringen worden verkend en geheeld.

 

Verrijk je spirituele reis met de transformerende magie van familieopstellingen en hypnose/regressie. Wil je meer over mij en mijn werk weten, voel je welkom op mijn website: https://hanami4you.nl/.

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op Chapat.

 

Met warme groet,

Alessandra

Annemiek Niele - Numeroloog

Screenshot_20240124_200603.jpg

Wie ben je echt? 

Waar word je blij van? 

 

Numerologie kan op basis van je geboortedatum heel veel inzichten geven. 

 

En als je dit weet laat je je nooit meer wegcijferen! 

 

Op het Chapat Sjamanistisch Festival bied ik een kort consult aan voor €5,-.

 

Lieve groet, 

Annemiek 

Sander & Yvette - Mirror to the Soul

Foto Mirror.jpg

Hoihoi wij zijn Sander en Yvette van Mirror to the Soul.

Wanneer je een oplaadmomentje nodig hebt willen wij graag het middelpunt voor je zijn, en daar kun je ons dan ook vinden, op het midden van het festivalterrein onder de tentdoeken.  

Bij Chapat kom je terug op je pad. Wij ondersteunen hierbij door je te herinneren aan de kracht die al in jou zit. 

Hiervoor werken we samen met de Bron, de Draken en Merlijn.  
Yvette maakt dit visueel voor je door het maken van een Frequentietekening die op jou afgestemd is. Dezelfde afstemming stroomt ook door haar heen als ze jou een helingsessie geeft. 

Sander laat zich leiden door de energie van Merlijn en de Draken. Deze energie heelt en haalt weg wat jou nog onnodig blokkeert in lichaam en geest.  

 
Laat je ons samen aan de slag gaan?  

Dan ontstaat daar de Magie spontaan! 

Do Lemette

Do Lemette.png

Ook Do is dit jaar weer op ons festival.
Do is gespecialiseerd in waterlezen.
Daarnaast heeft hij droomvangers voor kinderen die ze kunnen maken.
Voor beide  activiteiten  rekent hij € 10,-
de prijs voor droomvangers is inclusief materiaal.

Linda Gasseling - Human Design

Linda.png

Ik ben Linda Gasseling en Human Design is op mijn pad gekomen vlak voordat ik in een burn-out terecht kwam. Het trok meteen mijn aandacht en ik ben me erin gaan verdiepen en bijscholen. Het heeft me heel erg geholpen op de reis terug naar mezelf: van weten wat niet werkt voor mij, naar weten wat wél werkt. Van leven vanuit mijn hoofd naar leven op gevoel. En het allerbelangrijkste: dat ik weer plezier heb en energie krijg van de dingen die ik doe! Daarom wil ik er andere mensen ook bekend mee maken, want ik gun iedereen meer plezier, energie en voldoening in de dingen die zij doen!

Human Design is een systeem dat aan de hand van jouw geboortegegevens vertelt hoe jij in de kern bent. Hoe jouw energie werkt, hoe je het beste keuzes kunt maken. Waar je kracht ligt en op welke gebieden je meer kans hebt om geconditioneerd te worden. Je kunt het zien als een handleiding van jezelf. Plus dat het lekker praktisch is en je er zelf mee kunt experimenteren, zodat je kunt kijken of het voor jou ook helpt. 

Tijdens Chapat zal ik dagelijks om 9 uur en rond het middaguur mijn workshop Human Design geven. Hierbij gaan we in op de basis van Human Design (strategie en autoriteit) en combineren we dit met oefeningen om het ook te kunnen ervaren in je lichaam. Juist omdat Human Design zo’n lichaamsgericht systeem is, vind ik die ervaring zo’n belangrijk – en leuk! – element om eraan toe te voegen.    

Het is daarvoor fijn als je zelf weet wat je energietype & autoriteit is. Dit kun je o.a. opzoeken via www.jovianarchive.com en dan bij ‘free chart'.

Wil je meer weten kijk dan op www.lindagasseling.com

Pascal - Tensor Art

Pascal.jpg

Hi,
Mijn naam is Pascal
En maak Tenor tools die Frequentie Energie en eindeloze eigenschappen bevatten.
Koper heeft een helende werking, zoals we in de geschiedenis kunnen terug vinden.
Tensor bestaat uit koper en begint nu eindelijk ook in Nederland, langzaam te ontwaken.
Een tensor ring heeft precies de juiste maat nodig om de juiste frequentie te laten ontstaan.
Deze maat wordt ook wel een Cubit genoemd.
De maatvoering van Cubits is afgeleid van de verhoudingen in de piramide van Gizeh uit het oude Egypte.
Het ontwerp van een Tensor Tool is een proces van precisie werk, voordat de Tensor Ring ontstaat.
Door Tensor op de juiste manier te maken, wordt een oneindige bron van energie geproduceerd.
Deze energie heeft voor ons als mens, dieren, planten en moederaarde een zeer positive invloed.
Je kunt er je water mee herstructureren, fysieke klachten verminderen en onzuivere energievelden neutraliseren zoals WIFI-straling.
Ook op spiritueel niveau is er zeer veel mogelijk met deze energie/healing tools.
Er zijn vele prachtige creaties; van kettingen, armbanden, piramides, merkaba’s, mandala’s, harmonizers tot kleine ringetjes voor honden en katten.
Alles wat je ziet is met eigen hand, hart en ziel gemaakt.
Heb je vragen of nog nooit van Tensor gehoord ?
Kom gezellig bij me langs, en VOEL wat Tensor voor jou MaG betekenen.

Tot op Chapat
Liefs Pascal

Jeanne Gommers - Biodanza

Biodanza Jeanne Gommers.jpg

Biodanza is de dans van het leven, waarbij het pad van de dans zorgt voor meer integratie.

Veel beoefenaars ervaren meer plezier in het leven, meer verbinding met zichzelf, anderen en de natuur.

Biodanza nodigt ons uit om van het hoofd naar het hart te reizen.

Het hart staat centraal in ons denken, handelen en uiteraard het voelen.

 

Biodanza en sjamanisme brengt twee werelden bij elkaar.

De Sjamanka/Sjamaan is de gewonde heler, die zichzelf en zijn of haar eigen wonden heelt. 

Dit vorm de basis voor de heling van anderen.

Door expressie te geven wat er leeft in een mens kan er weer beweging komen in de stagnatie.

Hierdoor kan de energie weer meer vrij gaan stromen.

 

In de Biodanza bewegen we in het moment, dit noemt met vivencia.

In Chili, waar de oorsprong van Biodanza ligt, heb ik mogen ervaren wat vivencia is.

Het aanwezig zijn in het moment en dat ten volle beleven.

De letterlijke vertaling van vivencia is het leven beleven.

 

Tijdens het Chapat festival zullen er twee momenten zijn om Biodanza en Sjamanisme te ervaren.

Zaterdag met het thema: Passie en Vuur!

Dit is de dag van de vuurloop.

Dit thema nemen we mee in de dans, om zo al contact te maken met het vuur in jezelf.

 

Zondag het thema Verbinding.

Dat we meer verbondenheid met onszelf en anderen, de natuur en de spirits en onze voorouders mogen ervaren.

De workshops worden gegeven door Jeanne Gommers

20 jaar geleden maakte ze voor het eerst kennis met Biodanza.

Ze werd gegrepen door de helende werking die ze toen ervaarde.

In 2012 is ze afgestudeerd als Biodanza docent.

Jeanne heeft de specialisatie Biodanza en Sjamanisme gevolgd.

Ze kijkt er naar uit om je op het Chapat festival te mogen ontmoeten!

bottom of page