top of page

Aanbod workshops en individuele consulten 

Hieronder volgt, in willekeurige volgorde, het aanbod wat betreft workshops en individuele consulten. De teksten zijn aangeleverd door de aanbieders zelf.

Carola Mussche – Beeld-element

carola mussche tzolk'in 20210901_094243_resized.jpg

Graag laat ik je kennis maken met de wijsheid van de oude Maya’s. Een Tzolkin-consult geeft diepgaande inzichten over jouw energetische imprint en/of 13-voudige levenspad.

Voor E5 bereken ik aan de hand van je geboortedatum jouw unieke plek op het levenswiel. Jouw zonne-zegel toont samen met jouw energetische maan-toon, jouw essentie.  

Voor E20 ontvang je een beeldende weerspiegeling van jouw Maya- horoscoop en alle 13 fundamenten van jouw levenspad. Dit consult duurt minimaal een uur.

carola mussche krachtbuidel 20210102_181713_resized.jpg

Workshop: medicijnbuidel of miniatuur krachtschild maken.

Materiaalkosten: E5 ,- Tijdsduur: circa 2 uur.

Omschrijving:  Een medicijnbuidel wordt gemaakt en gedragen met een bepaalde intentie. Van oudsher bestaat de inhoud uit helende kruiden en persoonlijke magie.

Een krachtschild dient als bescherming maar ook als reflectie van jouw persoonlijke gave of totem. De ronde vorm symboliseert de kringloop van het leven.

Deze sjamanistische krachtvoorwerpen worden gemaakt van buigzame wilgentakken, leer, veren, kralen, schapewol en kan naar eigen wens ook beschilderd worden.

 

Carola mussche

www.beeld-element.nl

info@beeld-element.nl

carola mussche krachtschild rood.jpg

Cees Elenblaas - Ochtendnevel

Cees Elenblaas portretfoto.jpg

Op het Chapatfestival kun je bij mij terecht voor een sjamanistische healing op verschillende niveaus of een sessie rondom een bepaald probleem. Ik maak contact met de spirits via drum en zang om inzicht te krijgen in wat u op dit moment nodig heeft.


Bij mijn inwijding heb ik de naam Ochtendnevel gekregen.
Mijn sjamanenwerk bestaat uit healen, vloeken opheffen, voorouderrituelen, sjamanistische ceremonies geven en het bouwen van sjamanendrums.

Hierin geef ik ook workshops voor mensen die hun eigen drum willen bouwen.

 

Op het chapatfestival kunt u ook bij mij terecht om een sjamanendrum te kopen.

 

Ik werk op dit festival samen met Clasien Hundersmarck van de Bonte Merel, Clasien geeft tijdens het festival creatieve workshops in

onze eigen stand

Cees Elenbaas

Ochtendnevel

www.ochtendnevel.nl

Jan Pieter Balk - Moeder Aarde

Ik ben Jan Pieter Balk en ik sta op het Chapat festival met mijn Healing wands, krachtstokken/energiestaffen

Healing wands, krachtstokken, toverstaf, het zijn verschillende benamingen voor de staffen welke ik mag maken.

Vanouds is het gebruik van deze healing wands bekent bij de indianen, egyptische priesters, druïden, tovenaars en heksen. Mozes of Merlijn zijn bekende personen welke vaak met een staf worden afgebeeld.

We kunnen een healing wand/staf zien als een symbool van de Ygdrassil, de levensboom, of de staf welke ons verbind met verschillende bewustzijnsniveaus opdat we tijdens meditatie inzichten verkrijgen.

We kunnen de staf ook gebruiken bij persoonlijke healings processen, zoals het oplossen van blokkades en inzichten krijgen, tevens kunnen ze positief bijdragen bij lichamelijke of geestelijke klachten.

Naast dat ik op het Chapat festival deze Healing wands/staffen verkoop geef ik ook healings met deze wands/staffen.

Graag nodig ik eenieder uit om de kracht van deze natuurlijke artefacten te ervaren.

warme groet

Jan Pieter

www.moederaarde.nu

Jan Piet Balk portretfoto.jpg

Nathalie, Robert en Margaret - Bloemengroet

Nathalie Bloemengroet portretfoto.jpg

Hi lieve mensen,

Wij kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten, op een ooohw zo gezellig en inspirerend festival.

 

Wij..... Nathalie, Robert en Margaret hebben een mooie stand, met oa edelstenen, sieraden, cbd-olie en aparte zelfgemaakte kado artikelen. 

 

Daarnaast hebben wij een fijne massageruimte, waar Nathalie holistische energetische massage's geeft. Dit is een heerlijke ontspanningsmassage,die zowel op fysiek en mentaal gebied een diepe werking en rust geven. Ook......indien gewenst, kan ik mijn klankschalen inzetten, die voor een fijne trilling zorgen!

 

Wat ook erg leuk is om samen met je vriend(in) of partner te ervaren, is een duo massage. Ik begeleid jullie samen om een heerlijke massage te mogen geven en te ontvangen!!

 

Wij zijn te vinden op Chapat onder de naam Bloemengroet.

Nathalie Bloemengroet kraam.jpg

Barry Voeten – Ontdek de Verborgen Kracht van Bomen

Barry Voeten - profielfoto.jpg

In deze workshop leer je om met de hand en met de wichelroede de aura’s van een boom op te pikken. De wichelroede is eigenlijk een verlengstuk van je eigen lijf, waarmee we eerst apart oefenen op zichtbare objecten. Als je dat eenmaal onder de knie hebt, kunnen we gaan werken in de onzichtbare (…) wereld van energie.

Barry Voeten - verborgen-kracht-bomen-wide-2020-3.png

Koen van der Schoof - Plant en Ziel

Koen van der Schoof portret.jpg
Koen van der Schoof logo-koen-lichtergroen.jpg

Wij mensen staan niet los van de natuur, wij zijn de natuur. We zijn scheppende wezens die onze eigen realiteit creëren, op een prachtige planeet die Aarde heet.

Vanuit dit besef help ik je graag om terug te keren naar de natuurlijke staat van ZIJN, zodat jij het leven kan manifesteren zoals jij dat wenst. Mijn ingang hiervoor is de magische wereld van de planten en bomen en hun spirits. Moeder Aarde, de natuur en de wijsheid van onze voorouders zijn mijn beste leermeesters en ik gebruik mijn inzichten en kwaliteiten om jouw levenservaringen te helpen integreren en je de kans te geven de beste versie van jezelf te leven.

Via een reading met mijn zelfontwikkelde plantenorakel kunnen we meer licht laten schijnen op AL jouw aspecten en ervaringen waardoor je meer inzicht krijgt in jouw processen. Zo leer je jezelf beter kennen en kom je thuis bij jezelf.

Daarnaast maak ik gebruik van kruiden en bied ik hangers aan die als amuletten gedragen kunnen worden. Deze rebalancers zijn volledig afgestemd op jouw energie en kunnen je dienen bij vele processen die zich Nu in jouw bewustzijn bevinden. Deze worden ook voorzien van piramide-energie zodat alle elementen van de hanger in uitlijning zijn met wat jij wilt leven.

Je kunt meer over mijn werkwijze en producten lezen op https://www.plantenziel.nl.

Ik ontmoet je graag mooie ziel!

Een liefdevolle groene groet,

Koen van der Schoof

Touch by Yvon

Hello beautiful souls ✨

 

Dit jaar mag ik mijn Touch by Yvon energetisch massage naar het Chapat Sjamanistische festival brengen 🙏

Touch by Yvon - massagetafel.jpg

En jullie zielen raken met mijn bijzonder massage stijl. Wellicht laat ik jouw ziel in het bijzonder schijnen onder het maanlicht en de aanwezigheid van de spirits.

 

Mijn massages worden als bijzonder omschreven en er zit lomi lomi in verweven.

 

De kracht van de voorouders transformeer ik en zet ze om in nieuwe ♾ energie 🧚🏼‍♀️💫

 

Kom mijn massages ervaren en laat mij je ziel raken.

 

Bij voorbaat dank voor je vertrouwen in mij en het lezen van mijn gekozen woorden 😇

 

Kan niet wachten op het moment dat ik jullie mag verwelkomen 🧚🏼‍♀️💫

 

Lieve groet,

Touch by Yvon

www.mbss-balance.nl

Touch by Yvon - handen.jpg

Workshop Vallei-orgasme

Jeanne - vallei-orgasme - portretfoto.jpg
Jeanne - vallei-orgasme.jpg

Mijn naam is Jeanne.

Enkele jaren geleden ontdekte ik valleiorgasme. Een cursus die zoveel goed doet voor veiligheid in seksualiteit, dat ik vind dat ik het uit mag dragen en heel veel mensen inspireren om het een inktvlek te laten worden over de wereld. Zodat we vanzelf veiliger worden voor elkaar.

Vallei-orgasme is een krachtige, kwetsbare en zachte wijze om jezelf te helen. Vallei-orgasme is een belangrijk onderdeel van transformatieseksualiteit.

Het gaat niet zozeer over seks als wel over de seksuele energie. Goed getransformeerde seksuele energie is helende en vitale levens energie.

Met deze energie zijn wij als mens in staat om een eigen “medicijn” te produceren. Dat kunnen we inzetten om ons immuunsysteem gezond te houden en daarmee gezond te blijven tot hoge leeftijd (100 jaar). . Je krijgt je eigen seksualiteit goed op orde.

Deze cursus doe je met jezelf, je bemint jezelf en de vrij gekomen energie ga je transformeren . Je krijgt hierdoor meer energie, gaat jezelf helen en bij voortzetting van de technieken word je wijzer. De seks met je partner wordt beter en het maakt je een fijne partner.

In deze workshop kun je de energie zelf ervaren. Ik leg uit hoe je de energie door je lichaam kunt circuleren, met een kort moment om dieper in jezelf te kunnen voelen. Daarna zijn er enkele ondersteunde oefeningen.

Marleen Boersma

Mijn passie en liefdes werk is het uitdragen van de boodschap van de krachtdieren. Ik schilder of teken ze ook op natuur materiaal. Krachtvoorwerpen, zoals, smudge veren, drums, talking sticks, dreamcatchers is ook wat ik creëer.

Ik bied deze te koop aan. Zou graag mijn aandeel willen geven bij dit festival.

Groeten van Marleen Boersma

Uit Zoetermeer

Marleen Boersma - kraampje.jpg
Marleen Boersma - beschilderde schijven.jpg

Wolfsong Drummer NL - Willem van Gils

Willem van Gils met moederaarde drum.jpg

Mijn passie voor drummen is ontstaan uit de omgang met de Indianen en met de peace conferentie in Vierhouten in 1998.

Het drummen heeft mij in de greep, daarom wil ik op dit festival de Moederaarde drum gebruiken.

Deze drum heb ik zelf gemaakt en voor mij wordt het festival een experiment om met deze drum 1 op 1 sessies te geven.

 

De moederaarde drum is een bijzonder krachtig en heilig instrument. Door de diepe warme klanken verbindt de Drum je met jouw eigen levensritme en met dat van moederaarde.

Het warme geluid en de vibratie van de drum is een oertaal die je diep raakt en je meeneemt op een reis naar jouw binnenwereld, jouw eigen kracht…

Bij het drummen sla ik zoals mijn hart en mijn gevoel mij ingeeft

Het ritme van de drum is als de hartslag van mijn leven, het brengt mij en u tot rust en kan mij in een meditatieve toestand of trance brengen.

Deze moederaarde drum helpt je om te aarden en jezelf en  anderen te helen.

Deze moederaarde drum kan ik ook gebruiken voor rituelen, trancereizen en ceremonies…. AHO

Roberto Lopez.jpg

Akeber – Roberto Lopez

Deze Mexicaanse verhalenverteller en kunstenaar verkoopt prachtige krachtvoorwerpen van veren, mexicaanse sieraden naar oud Maya model, jade kettingen, handgemaakte leren tassen en jassen, kleding, muziekinstrumenten en prachtige leren schoentjes die het contact houden bij elke stap op Moeder Aarde. En natuurlijk zijn magische feather-readings.

Op het Chapat verzorgt Roberto workshops enkel of armband ratel maken.

Wees welkom in zijn stand

Johan Laforce – innerTeacher

Hoi mijn naam is Johan Laforce. Ik heb heel veel levenservaring hoe ik dingen wél en niet kan doen.

Ik wil dit graag met jullie delen door jullie de mogelijkheid te geven een consult met mij aan te gaan.

 

De bedrijfsnaam die ik gekozen heb is “innerTeacher”. Dat betekent “innerlijke leraar”.

Deze leraar word dan ook veelvuldig aangesproken door mij. Voor mijzelf maar vooral ook voor jouw.

Want… jij weet alle antwoorden!

Het zit in je (lichaams)systeem opgeslagen. Wat ik kan, en mag, doen is die innerlijke leraar van je naar de voorgrond brengen.

 

En ja, ik heb meer kwaliteiten te bieden.

Zoals:

- QuantAuraM™

Het activeren het zelf herstellend vermogen van je lichaam en geest.

 

- Paragnost

Met mijn heldervoelende gaven krijg ik dingen door die ik je mag vertellen. Het zijn allemaal zaken voor je persoonlijke groei.

 

- HondenLuisteraar   Ja, je leest het goed; Honden-Luisteraar

Het ongewenste gedrag van je hond(en) gaan we samen aanpakken. Je zal zien en ervaren dat JULLIE samen in 1 sessie zoveel veranderen dat dit ongewenste gedrag verdwijnt als sneeuw voor de zon.

 

Al met al genoeg redenen om, in samenwerking met mij, jullie leven te veraangenamen.

Graag tot ziens en veel liefs toegewenst.

Johan

Meer info nodig? Zie www.innerTeacher.nl

Johan Laforce - innerTeacher _ Publicatiefoto.jpg
Anne-Lotte Jubels.jpg

Anne-Lotte - Seeds to Serendipity

Mooi mens,

 

Ik nodig je uit om neer te strijken bij mijn tiny temple. Deze Seeds to Serendipity camper heeft samen met mij als manifestatie om een plek te faciliteren waar je enkel hoeft te zijn. Waar verbinding voorop staat.

 

Ik geloof dat vanuit verbinding alle magie kan ontstaan. Vanuit hier ontstaat de verbinding met jezelf, met alles om je heen, met je dromen, je veranderingen en de manifestaties ervan.

Vanuit de hoogste frequenties mag ik dit weekend met jou werken op verschillende vlakken, waarin ik je met liefde zaadjes aanreik voor jou om diep met jezelf in verbinding te raken.

 

Touch of matrix mag ik inzetten om met jou een blokkade of wens meteen in beweging te zetten. In mijn snelmethode van Touch of matrix mag ik met jou een manifestatie creëren waarin de verandering ervan direct te ervaren is. Is er nog een oud verdriet, chronische pijn of blokkade naar een droom, die je weerhoudt je volledig vrij te voelen? Hoe zou het zijn om langs te komen en de snelmethode eens te ervaren. Ik bied je deze mini behandeling aan op vrije donatie.

 

Yin yoga zal een terugkerend gedeeld thema zijn waar ik graag samen met een kleine groep in zal gaan verbinden. Op verschillende momenten zal ik deze reis gaan maken. Kom gerust langs om een plekje te reserveren.

 

Wil je even helemaal ontspannen en je laten meevoeren op de frequenties en vibraties van de magische klankschalen, dan ben je welkom om bij mij een individuele beleving in  klankschalen massage te ervaren. Voor een kleine bijdrage van E5 begeleid ik jou in een mooie reis waarin je weer even helemaal kunt opladen.

 

Alvast meer lezen over hoe ik werk en wat er allemaal nog meer aan zaadjes geplant kunnen worden, lees eens verder op www.seedstoserendipity.com

 

Vanuit liefde en licht,

 

Anne-Lotte

Mondharpenspeelplaats

De mondharp is een magisch klankeninstrument met vele mogelijkheden. Ontdek en speel je mee?

 

De mondharp is een klein muziekinstrument dat je tegen je tanden of lippen plaatst, met een snaar die je aantokkelt om de klanken te laten resoneren in je mondholte. Bij het spelen maak je gebruik van een grondtoon en boventonen; natuurtonen. De basisbeginselen van het mondharpspel zijn eenvoudig te leren, maar de mondharp is een fascinerend en uitdagend instrument.

 

De-Veluwse-Mondharpmannen-Foto-PR-600x450.jpg

Al spelend kan je steeds meer mogelijkheden ontdekken: geheimzinnig en mystiek, dansbaar en folkloristisch, subtiel en serieus, helend en therapeutisch, grappig en erotisch. De mondharp is afkomstig uit een oeroude verleden tijd en komt voor in vele landen.

 

Tijdens de workshop maak je kennis met het instrument, krijg je uitleg over speeltechnieken en ontdek je spelenderwijs verschillende mogelijkheden om klanken en timbre te variëren, en je ervaart je eigen rol als klankkast voor het instrument. Zeker ook interessant als je al speelervaring hebt. Je hoeft geen eigen mondharp te hebben om mee te doen. Wees welkom in de wonderlijke wereld van de mondharp.

 

Begeleiders: Klaas Mons en René Paes

Chanté Peta

Beursstand;

 • Sjamanendrums, onderdelen drumbouw zoals ketels, huiden, touwen, handvatten

 • Smudge artikelen; zoals kruiden, vleugels, schelpen

 • Houten artikelen zoals meditatie krukjes, huis altaartjes

 • Edelstenen

 • Doterra essentiële olie

 • Talking sticks en andere krachtvoorwerpen

 • Medicijnbuidels

 • Spirituele boeken

 

Workshop;

We kunnen aanbieden;

 • Trancedans geblinddoekt dansen

 • Ademwerk

 • Cacao ceremonie

 

Chanté Peta is een kleinschalig bewustwordingscentrum in het midden van ons land. Chanté Peta is een plek waar je passie tot leven komt en je voluit gaat leven vanuit je eigen vuur. Onze missie is om met elkaar de oude kennis, die in oude culturen over de gehele wereld is opgedaan levend te houden, door te geven en te bewaren met betrekking tot healing, voeding, ceremoniën en zorg voor natuur. Chanté Peta streeft samenwerking na waarin door met elkaar te verbinden, samen te werken en elkaar te laten groeien er een krachtig veld ontstaat, waarin draagkracht voor een liefdevollere samenleving wordt gevormd.

 

 

chante peta collagefoto.jpg
Chante peta - profielfoto_edited.jpg

Trancedans

Een trancedans is een diepgaande ervaring die je uitnodigt om terug te keren naar jezelf. In veel hedendaagse dansvormen ligt de nadruk op de recreatieve en sociale aspecten, zoals het kijken en bekeken worden. Trancedansen zijn niet bedoeld om te communiceren met de buitenwereld, maar vinden plaats binnen de context van spiritualiteit, persoonlijke groei en transformatie.

Muziek, dans en spiritualiteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bewegen op ritmische en melodieuze klanken is niet alleen leuk, maar muziek en dans kunnen ons ook in geestvervoering brengen en bijdragen aan onze gezondheid.

We begeleiden de trancedans vooraf met een diepe trancereis en vandaar uit start een korte begeleiding die je helpt in de dans te komen.

Energie uitwisseling;  Voor deze gelegenheid vragen wij, een door jou te bepalen, financiële bijdrage.

 

Ademwerk

Adem maakt het onbewuste bewust

Verbonden ademen is een techniek die de levensenergie wakker maakt en laat het lichaam weer stromen zodat je dichter bij je essentie komt.

De ademsessie wordt begeleid door de stem en de klanken van de sjamanendrum, die het ritme van de adem aangeeft.

Door deze ademtechniek wordt het bewuste Zijn losgelaten en kan het onbewuste de ruimte innemen om de daar opgeslagen fysieke of emotionele blokkades vrij te laten.

Vanuit de stilte in jezelf ontstaat bewustzijn.

Energie uitwisseling;  Voor deze gelegenheid vragen wij, een door jou te bepalen, financiële bijdrage.

 

Cacao Ceremonie

De officiële naam van Cacao: is Theobroma Cacao, waarin ‘theobroma’ vanuit het Grieks vertaald ‘Food of the Gods’ betekent. Al decennia lang wordt Cacao in ceremoniële setting gedronken door de Maya’s en daarvoor ook door de Inca’s.

 

Cacao opent ons hart en brengt ze ons weer terug in verbinding met onze werkelijke bron. Cacao geeft verbinding en bedding en zorgt dat de zachte, warme en liefdevolle stroom vanuit je geopende hart al sprankelend en glinsterend door je lichaam heen voelbaar is.

 

Door met elkaar te zingen, voelen, ademen, mediteren en aan te raken, maken we deze sprankeling groter en verschijnt op ieders gezicht een vreugdevolle glimlach. Een glimlach die licht en liefde brengt naar jezelf en de anderen om je heen.

Energie uitwisseling;  Voor deze workshop vragen we een bijdrage van €11,00 (workshop incl. cacao)

Yogamassagebalans – Elisa en Wil

Ik ben Elisa Hanff van Yogamassagebalans.

Graag zou ik met jullie mijn ervaringen van yoga, oorkaarsen, Reiki, ayurveda, e.d willen delen.

De oude geneeswijze hebben hun sporen dubbel en dwars verdiend, dat is ook waarom het mijn passie is en waar ik mijn vreugde uit haal.

Het st. Janskruid, of wel Hypericum Perforatum is daar ook een mooi voorbeeld kruid van.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt, kom dan naar het Chapatfestival.

 

Groetjes Elisa Hanff

info@yogamassagebalans.nl

yogamassagebalans - Elisa Hanff_edited.jpg
yogamassagebalans - Wil Linnenbank_edited_edited.jpg

Ik, Wil Linnenbank, heb een praktijk in Oss met inzicht in lichamelijke klachten en ziektes om je zelfgenezende kracht in werking te stellen, voor een gezond en gelukkig leven. Op het festival ga ik werken met energie (reiki), massage voeten en schouders. Kaartlegging (voor inzicht).

 

Met veel liefde en kracht liefs Wil 💖

Rick van den Boom

Rick van den Boom.jpg

Bij mij kun je op Chapat terecht voor een weldadig klankbad. Laat je meevoeren op de klanken van Tibetaanse en kristallen klankschalen, gong, diverse belletjes en mijn stem, ratels en de drum. Ontspan en laat je lichaam en geest mee-resoneren op de helende frequenties van de schalen. Ga mee op reis door je lichaam, de kosmos of haal herinneringen op uit jouw Ik Ben bewustzijn. 

 

Daarnaast kun je bij mij terecht om je te laten magnetiseren, een Prahna-heling te ontvangen of je lichtlichaam op te vullen met hogere frequenties van Liefde en Licht. Een booster voor je zelfgenezend vermogen!

 

Wees Welk.

Rick van den Boom.

Romanie Spierts -Uummatigissoq -shamanic practitioner

Tijdens deze mooie chapat dagen laat ik jullie kennis maken met de kracht van mijn stem en drum. De kracht van chanten is dat het klanken zijn en geen woorden. Dit is dus voor ons menselijk brein niet te vatten en mogen we van het denken naar het voelen gaan. Waar woorden nog (on)bewust een muur om je heen kunnen zetten, gaat de  klank heen waar het mag worden ontvangen.

 

De spirit naam Uummatigissoq heb ik van Sjamaan Angaangaq  ontvangen, die de klanken verbind met jou hart.

 

De komende dagen kun je kennis maken met verschillende workshops om dichterbij jezelf te komen staan via drummeditatie en chanten.

 

*drrum Y-ou-INwards

*tibetaanse drumreis

*samen je eigen  stem(terug) vinden en hiervoor hoeven we geen nachtengalenstem te hebben 😊

*drumjourney, wil je weten wat je krachtdier is of een mooie reis naar je binnenwereld maken

*Healings kunnen gemaakt worden op afspraak, duurt ongeveer een uur.

Ik  sta verschillende keren in de “grote” tent.

 

Wil je meer over mij weten en wat ik doe, dan ben je welkom op mijn site www.wolftaenzerin.com

 

Wanneer je in je hart geraakt wordt, wil ik je graag ontmoeten en samen met jou kijken waar ik je mee mag en kan ondersteunen.

 

Lieve groetjes Romanie

Romanie.jpg

Esther Ruiten – Shamanita

Esther bloemen + rand.jpg

Op het magische Chapat Festival kun je proeven van mijn sessies Tarot, Medicijnwiel Nummerlogie of koffie-
dik-kijken. Ook kun je kiezen voor een korte Healing of Clearing. Verder breng ik zelfgemaakte
krachtvoorwerpen mee, zoals Drum – Ratel – Smudge – Veren/Vleugels, die je kunnen roepen om thuis als
medicine te gaan gebruiken.


Als sjamanistisch therapeut en medicijnvrouw ben ik in staat ruimte te scheppen voor healing, terug naar je
authentieke zelf zijn! Dat doe ik met oa sjamanistisch energiewerk (Soulretrieval – Trancereizen – Extraction –
Illumination), Rituelen, (Cacao) Ceremonies en mijn helder weten dat aanreikt wat nodig is om de gewenste
transformatie te laten ontstaan. Samen stappen we in een proces om te onderzoeken wat er nodig is om je te
bekrachtigen in je kwaliteiten & talenten. Om je te laten zijn wie je in je kern bent. Puur natuur!


Wil je meer lezen over wat ik doe en wie ik ben?
Dat kan op m’n website: https://estherruiten.com/esther

Suzanne Waals – Rebalancing lichaamswerk,

Massagepraktijk ‘Eigenwijzer worden’
‘Ontdek de wijsheid van je lichaam met Rebalancing’


Ervaar je spanning, stress, vermoeidheid en verlang je naar meer rust en ontspanning?
Zit je veel in je hoofd en wil je graag meer vanuit je gevoel en intuïtie leven ?

 

Kom langs en maak kennis met Rebalancing

Bij Rebalancing word je uitgenodigd om in contact te komen met wat er in je lichaam leeft aan gedachten en gevoelens. Door deze te onderzoeken, zonder oordeel, met vriendelijkheid en nieuwsgierigheid krijg je meer inzicht in jezelf, in patronen en hoe je met situaties omgaat in het dagelijks leven. Je ontdekt wat je eventueel tegenhoudt om je leven te leven zoals je zou willen. Als dit helder is voor jezelf kun je kijken of dit nog steeds bij je past of dat het tijd is voor verandering. Je kunt dan gaan leven vanuit meer vrijheid, lichtheid en keuzes maken die bij jou passen.

Een kennismakingssessie duurt circa 45 minuten en begint met een kort inleidend gesprek. Hierbij kijken we of er iets is wat op dit moment aandacht vraagt. Je kunt iets inbrengen wat op dit moment speelt in je leven en wat  je graag wilt onderzoeken. Hierna gaan we verder op de massagetafel.
Tenslotte kijken we samen terug op de sessie. 
Hoe heb je de sessie ervaren, heb je dingen over jezelf ontdekt ? 

 

Na een Rebalancingsessie kun je het volgende ervaren:

- (meer) rust en ruimte in je hoofd

- een ontspannen gevoel

-  meer energie en vitaliteit

- meer in contact zijn met jezelf
 

Suzanne Waals - portret.jpg
Suzanne Waals - massage.jpg

Green Light Centre - Anita en Wessel

Green Light - Wessek.jpg

Welkom bij Green Light Centre. Anita en Wessel, moeder en zoon:
'wij organiseren sinds een aantal jaren retraites gericht op ontwikkeling en groei.
Anita en Wessel zijn in de Amazone en in Nederland opgeleid vanuit een authentieke basis, waardoor zij op traditionele wijze retraites begeleiden.
Beide combineren zij aardse nuchterheid met het proces van bewustwording, waarbij afstemming vanuit het hart de basis vormt.
Tijdens het Chapat festival bieden zij aan  Trauma Release - Aangesloten ademcirkel - Transcedente sjamanistische reis - krijt tekening readings

Green Light - Anita.jpg
Green Light Centre - logo.jpg

Pijlbreken - Transvuurmatie - Annet van der Linden

Ik stel me even voor; Mijn naam is Annet van der Linden en tijdens het Chapat Festival ben ik op zaterdag en zondag aanwezig. Met alle liefde neem ik jullie mee in 2 bekrachtigende workshops. (Sjamanisme/Empowerment)
Zaterdag vanaf 11u tot ongeveer 12.30;  Pijlbreekceremonie/ Arrow break. 
Je bijdrage is 15 euro inclusief alle materialen en je neemt een fantastisch

krachtvoorwerp mee naar huis.
Graag vooraf inschrijven, de intekenlijst hangt op het informatiebord.

Annet - pijlbreken.jpg

Ben jij er klaar voor je grootste dromen onder ogen te komen?  Heb jij helder wat je tegenhoudt om je dromen uit te laten komen?
Tijdens de pijlbreekcremonie gaan we hiermee aan de slag.

De arrow break  is een fysiek transformatieritueel, waarbij je beperkende patronen en structuren kunt ompolen naar bronnen van kracht.
Het is een enorm krachtig middel in ruimte te geven aan verlangen,  je angsten te doorbreken, patronen te herkennen en te transformeren, ongelimiteerde kracht te ervaren, persoonlijke doelen te bereiken en kracht bij te zetten.
We hebben het allemaal wel eens gehoord; We zijn sterker dan we denken en ons potentieel is over het algemeen veel groter dan dat wat we leven.

Deze ceremonie geeft je de kans ervaring op te doen in het voelen van ongelimiteerde kracht, zodat je het niet alleen in je hoofd weet, maar echt in je lichaam kunt voelen en ankeren.
Daarmee creëer je een enorme dynamische doorbraak en zorg je voor een nieuwe krachtige imprint in je systeem. We gebruiken hierbij het manifestatie punt uit de accupunctuur, wat zich in onze keel bevindt.
Met het breken van de pijl breek je symbolische ook je angsten en loop je richting het uitkomen van je dromen.
Na het breken van de pijl krijg je uitleg en materiaal voor het maken van je nieuwe pijl, een fantastisch krachtvoorwerp.

ik kijk er naar uit je te ont-moeten tijdens het Festival, Hartegroet

 

Annet van der Linden
www.transvuurmatie.nl

Glaslopen - transvuurmatie - Annet van der Linden

Annet - Glaslopen in een jurk.jpg

Mijn naam is Annet en ik ben opgeleid tot psycho-sociaal therapeut, Sjamanistisch ritueelbegeleider en empowermentcoach.
Tijdens het Chapat festival breng ik mijn glasbed mee en ben jij in de gelegenheid kennis te maken met mijn werkwijze.


Glaslopen en de kracht ervan, is in Nederland nog vrijwel onbekend.
Het is heel moeilijk er de goede woorden aan te geven omdat het echt een kwestie van ervaren is.
Hieronder lees je mijn beste poging om de glasloop te beschrijven;

Voor je ligt een pad van gebroken flessen, een dikke laag vlijmscherp glas.
Op blote voeten bewandel je dit pad, jouw pad, als een meditatie.
Het is een oefening in je bewustzijn richten, je aandacht brengen daar waar ze nodig is.
Even geen aandacht voor de monkeymind, enkel de focus die vereist is om jouw pad te bewandelen, op je eigen tempo.

Hier sta je krachtig, vanuit je centrum, volledig in het HIER EN NU.
Er is geen vluchtroute.
Wat de volgende stap brengt is nog even een mysterie.
Het draait nu enkel en alleen om deze ene stap.
Op het scherpst van de snede kun je vertrouwen op de wijsheid van je lichaam.
Je bent daar ten volle aanwezig, al de rest verstild.

De glasloop is een fysiek transformatieritueel, waarbij je beperkende patronen en structuren zal ompolen naar bronnen van kracht.
Het is een enorm krachtig middel in ruimte te geven aan verlangen, angsten te doorbreken, patronen te herkennen en te transformeren, ongelimiteerde kracht te ervaren, persoonlijke doelen te bereiken en kracht bij te zetten.
We hebben het allemaal wel eens gehoord; We zijn sterker dan we denken en ons potentieel is over het algemeen veel groter dan dat wat we leven.

 

De glasloop geeft je de kans ervaring op te doen in het voelen van ongelimiteerde kracht, zodat je het niet alleen in je hoofd weet, maar echt in je lichaam kunt voelen en ankeren.
Daarmee creëer je een enorme dynamische doorbraak en zorg je voor een nieuwe krachtige imprint in je systeem.
Als geen ander leert de glasloop je over de kracht van je ware centrum, over focus, toewijding en overgave.


Wanneer? Zondag van 11 u tot 12.30.
Kosten voor deelname zijn 15 Euro, wat een buitenkans!
Graag vooraf inschrijven op de intekenlijst bij het informatiebord.


Ik kijk er naar uit je te ont-moeten! Hartegroet, Annet

Mother Healing - Karin Kranendonk

Ik ben Karin Kranendonk en op jongen leeftijd heb ik mijn gaves ontdekt waar ik op latere leeftijd mee heb leren werken. 

Rond mijn twintigste kwam ik in aanraking met het Sjamanisme en heb ik een aantal sjamanen op mijn pad gehad waar ik kennis overdracht van heb mogen ontvangen. 

 

Ik ben vol enthousiasme zelf begonnen met energetische behandelingen, ceremoniebegeleiding, creatieve workshops en ben ik er gaandeweg achter gekomen dat ik mensen goed kan begeleiden. 

Ik werk met een mooie groep gidsen en begeleidende spirits.

 

Mijn energetische healingen worden omschreven als een unieke ervaring. 

Daarom heette ze een energetische full body experience. 

Wees welkom mooie ziel om op het Chapat festival kennis met mij te komen maken 

Liefs Karin

Karin Kranendonk.jpg
bottom of page